« Vissza / Lovas / Gyermek Lovasruházat / Lovaskesztyűk

Roeckl Roeck-Grip Junior lovagló kesztyű

12690 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Cream light yellow
Black Roeck-Grip Junior lovagló kesztyű
Cream light yellow Roeck-Grip Junior lovagló kesztyű
Mérettáblázat
Size A-CM
3 8 cm
3.5 9 cm
4 10.5 cm
4.5 11.5 cm
5 13 cm
5.5 14 cm
6 15 cm
Vissza

Use a tape measure to measure all the way around your hand at the widest part, excluding your thumb. The measurement in inches is your glove size. If you are right-handed, measure your right hand; if you are left-handed, measure your left hand. We recommend rounding up to the nearest half cm/inch size.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az eredeti kisebb változata: a ROECKL által kifejlesztett ROECK-GRIP JUNIOR az összetéveszthetetlen prémium kesztyű a lovaglást kedvelő gyermekek számára. Kézzelfoghatóan. A ROECKL itt élvezi a kesztyűkészítés művészetének több, mint 175 éves tapasztalatát. Kényelmes: A ROECK-GRIP JUNIOR gépben mosható 30 ° C-on (86 ° Fahrenheit). A stilizált kézlogóval ellátott karakterisztikus záróelem megbízhatóan rögzíti a kesztyűt a csukló körül. Mint gyakran előfordul, a döntő tényezők a részletek és különösen az anyag megválasztása. És most tengerészkék színben is kapható. A ROECK-GRIP® rendkívül lélegző, rugalmas és hajlékony. Röviden: úgy illik a gyermekek kezére, mint egy második bőr. Ugyanakkor biztosítja a kitűnő tapadást és a jó fogást is, amelyre a szár kezelésénél szükségük van. A müncheni kesztyű készítők a gyártás minőségére is összpontosítottak: a kesztyű egyes alkotórészeit gondosan kézzel varrják össze. Az egy milliméteres maximális varrás tolerancia csupán kézzelfogható minőségi kritérium, mivel a kényelem nem mérhető. A szabás és az arányok jelentenek minden különbséget.

Anyagösszetétel:

Felsőrésze: ROECK-GRIP®. Tenyérrész: ROECK-GRIP®. Tulajdonságok: csuklópánt IGÉNYES CSATOLÁSSAL, ÉRINTŐKÉPERNYŐ KOMPATIBILIS.

Termékkód: 304565

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: