« Vissza / Lovas / Férfi Lovasruházat / Lovas Pólók

Back on Track Back on Track Férfi Garbó

Tól/től 22190 Ft
RRP: 26590 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 3 )
Szín: Black
Black Back on Track Férfi Garbó
Mérettáblázat
Méret A Mellkas B Derék C Csípő
XS 92 cm 76 cm 94 cm
S 96 cm 80 cm 98 cm
M 100 cm 84 cm 102 cm
L 104 cm 88 cm 106 cm
XL 108 cm 92 cm 110 cm
XXL 112 cm 96 cm 114 cm
Vissza

Férfi & Női Lovas Felsőruházat

Az ebben a táblázatban található összes méretezés a testre vonatkozik és nem az adott ruházat méreteire. Egy mérőszalag segítségével mérje körbe magát az alábbiak szerint: mellkas mérete a legszélesebb ponton (A), derék mérete a legkeskenyebb ponton (B), és a csípő mérete a legszélesebb ponton (C). A mérőszalagot feszesen tartsa a teste körül, de ne túl szorosan. 

 

Gyermek Lovas Felsőruházat

A gyermek méretezés a gyermekek kora alapján (UK), vagy a magassága alapján (EU) van feltüntetve. Minden méretezés a testre vonatkozik, nem az adott ruházatra.  Egy mérőszalag segítségével mérje körbe a gyermekét az alábbiak szerint: mellkas mérete a legszélesebb ponton (A), derék mérete a legkeskenyebb ponton (B), és a csípő mérete a legszélesebb ponton (C). A mérőszalagot feszesen tartsa a test körül, de ne túl szorosan. 

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Garbó kiváló választás e problémás területek bármelyikéhez; nyak, váll, kar, felső és alsó hát, csípő, csukló és könyök. A Férfi Garbó egyenesebb szabású, mint a női modellje. Kényelme és modern, klasszikus stílusa alkalmassá teszi mindennapi praktikus, vagy akár elegáns viseletnek is.

Termékkód: 32556

Vélemények elolvasása:

Szín: