« Vissza / Lovas / Férfi Lovasruházat / Lovaglócsizmák & Cipők

Mountain Horse Mountain Horse férfi havas folyócsipke

63090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Brown
Brown Mountain Horse férfi havas folyócsipke
Mérettáblázat
Size Foot length
41 26 cm
42 26.5 cm
43 27.5 cm
44 28 cm
45 29 cm
46 30 cm
47 30.5 cm
Vissza

To find out your shoe size, measure from the back of your heel to the tip of your big toe. For a realistic measurement, do this while wearing a pair of socks.

Our easy method:

1. Stand on a piece of paper and mark where your longest toe and heel ends

2. Measure the distance between these two marks to find out your foot length

3. Find your foot length and corresponding size in our size table below

4. Repeat these steps for both feet

5. If one foot is bigger than the other, order the size that fits your bigger foot

Please note that the following tables are intended only as a guide and can differ from manufacturers’ measurements. Shoes can sometimes differ from brand to brand by up to a whole size. Make your decision based on your own experience. It’s also worth reading through the customer reviews on the product site to see if other customers have commented on the fit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A masszív olajos bőrből készült férfi Mountain Horse Snowy River Lace Boots meleg és vízálló téli lovaglócsizma. Teljesen műszőrmével béleltek, és 200 g könnyű Thinsulate® szigeteléssel rendelkeznek a csomagtartó és a bélés között, hogy extra meleget biztosítsanak a tömeg nélkül. Ergonomikus kialakítású, puha ShockX™ talpbetéttel rendelkeznek, amely kiváló kényelmet és ütéselnyelést biztosít, valamint hófogó, masszív külső talppal vannak ellátva, a jobb tapadás és stabilitás érdekében számos felületen.

Tulajdonságok:

  • Rövidebb téli vidéki/lovaglócsizma Robusztus olajos full grain bőr felsőrész Teljesen vízálló felépítés Hangulatos műszőrme polár bélés 200g könnyű Thinsulate® szigetelés Ergonomikus kialakítású, puha ShockX™ talpbetét Snow Gripping masszív külső talp

Termékkód: 319728

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: