« Vissza / Témák / Futószárazó Felszerelés & Segédeszközök Kiképzéshez / Segédszárak & Kikötőszárak / Veiroterek & Egyéb Segédszárak

F.R.A Freedom Riding Articles FRA Wendy B Cavesson, Bitless kantár, Bőr szárak klipszel

130900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Black
Black FRA Wendy B Cavesson, Bitless kantár, Bőr szárak klipszel
Mérettáblázat
Size A Crown B Browband C Noseband
P 66 cm 37 cm 27 cm
C 69 cm 38 cm 29 cm
F 72 cm 39 cm 31 cm
Vissza

While bridle sizes generally will fit horse sizes according to the size chart, horse head sizes do vary, and you should test the bridle first to make sure it is a good fit.

 

When the bridle is on, there should be a hand’s width between the chin strap and the horse’s jaw, two fingers’ width between the noseband and the horse’s nose, and you should be able to fit two fingers under the browband. The browband must not be so tight that it pinches behind the horse’s ears, nor be so long that it pulls the bridle forward.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A tökéletes kantár lovagláshoz és edzéshez, Wendy Bleekemolentől, amelyet az FRA®-val együttműködésben fejlesztettek ki. Wendy Bleekemolen egy jól ismert belga amazon és tréner, több évtizedes tapasztalattal a lovak támasztása terén. Harapó nélkül edzi és lovagolja az összes lovát. Belgiumban férjével, Steve Sevenhansszal együtt edzőtermet üzemeltet, és természetes lovaglásra oktat oktatókat, melyben a bitmentes lovaglás a legfontosabb: A kantár a következő lehetőségeket kínálja: A központi gyűrű lehetőséget ad lovat előre edzeni. /lefelé, kitörésben és hajlításban. Az oldalsó gyűrűkkel könnyedén oldalról lökhetsz ki, kézimunkát végezhetsz a gyeplővel, és mivel hátrébb fekszenek, mint egy hagyományos kantárral, tökéletes lovaglást tesznek lehetővé. A mellékelt bőrgyeplő egyszerűen rákattintható a gyűrűkre, és lehetővé teszi az összes kézi gimnasztika elvégzését, mint például a traverz, a reverz, a vállbehúzás, a hosszirányú hajlítás és a hajlítás. A nagy volton való munkához a hosszú bőr FRA® gyeplő javasolt, ezek 6,8, 8,0 és 12,20 méteres hosszban legyenek. A kantár a FRA® prémium kollekcióból származik, puha olasz bőrből készült és rendkívül barátságos a lovaddal, az állkapocs öv mindig szabadon tartja a szemet. Gyönyörűen kidolgozott és funkcionálisan nagyon jól átgondolt kantár valódi Swarovski kövekkel, a következő színekben kapható: Havanna és fekete, póni, gubacs és ló méretben.

Tulajdonságok:

  • Kivitel: olasz bőr, Swarovski berakással Szín: fekete vagy mokka Nyak: anatómiailag formált Homlokpánt: V-alakú, Swarovski kövekkel berakott Orrpánt: kupolás, párnázással és 3 gyűrűvel.

Termékkód: 322942

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: