« Vissza / Márka / Agrobs

Agrobs Agrobs Pure Cink 3kg

30090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
3 kg (10030 Ft / kg)
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Agrobs Pure Cink 3kg
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A cinkhiány jelei közé tartoznak a bőrproblémák, például az édes viszketés, a rossz paták, az allergia, a szőrzet megváltozása vagy a gyenge immunrendszer. Az Agrobs Zinc Pure praktikus megoldást kínál a cinkhiány kiegyensúlyozására. A Zinc Pure magas rendelkezésre állású, szerves kötésű cinket biztosít a szervezetben való hatékony felhasználás érdekében. A különlegesen kiválasztott összetétel levegőn szárított réti füveket és fűszernövényeket, valamint lenmagot tartalmaz, a Zinc Pure-t különösen ízletessé teszi még a nyűgös lovak számára is.

Tulajdonságok:

  • A Zink Pur gabonaféléktől és melasztól mentes Kifejezetten a cinkhiány kiegyensúlyozására Tiszta szerves kötésű cink Bőrre, szőrre és patákra Az immunrendszer erősítésére Kifejezetten a cinkhiány kiegyensúlyozására Bőrre, szőrre és patákra Az immunrendszer erősítésére

Anyagösszetétel:

Takarmány-adalékanyag lovak számára, összetevők: Prenatura® szárított zöldrostok*, lenmag. Analitikai komponensek: Nyersfehérje 8,80%, nyersrost 23,20%, nyersolajok és zsírok 1,70%, nyershamu 9,3%, nátrium 0,51%. Táplálkozási adalékok: 12 000 mg cink fehérje-hidrolizátum cinkkelátban (3b612).

Termékkód: 335865

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: