« Vissza / Márka / Pavo

Pavo Pavo Muscle Care, Muscles, 3kg

32590 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
3 kg (10863 Ft / kg)
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Pavo Muscle Care, Muscles, 3kg
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Pavo MuscleCare természetes CellProtect antioxidánsokat és doppingmentes béta-alanint (β-alanint) tartalmaz. Ez egy nem esszenciális aminosav, amely a karnozin része. Ez támogatja az izmok tejsavval szembeni pufferkapacitását. A béta-alanin hozzáadásával a szervezet több karnozint tud termelni, és így lassítja az izmok savasodását. Ez lehetővé teszi a lovad számára, hogy keményebben és hosszabb ideig dolgozzon. A Pavo MuscleCare nem tartalmaz búzát, ezért gluténmentes diétához is alkalmas.

Tulajdonságok:

  • Enyhíti a merev és fájó izmokat könnyű vagy megerőltető edzés után Felgyorsítja a salakanyagok lebontását és kiválasztását Béta-alanint és természetes E-vitamint tartalmaz

Anyagösszetétel:

Összetétel: Lucerna / kalcium-karbonát / szója (bab) extrakciós liszt, gőzzel melegített NGMO / rozs takarmányliszt / szójaolaj NGMO / dextróz. Analitikai összetevők: Kalcium 0,9 % Nátrium 1,3 % Foszfor 0,4 % Nyershamu 8,5 % Nyersrost 13,3 Nyerszsír 2,5 % Nyersfehérje 32 % Keményítő 10,8 % Cukor 2,3 Energia (ME) 5,5 MJ/kg Táplálkozási adalékanyag, folsav0 mg2 kg sav (B11-vitamin) 120 mg, B6-vitamin 120 mg, C-vitamin 1000 mg, E2-vitamin 6000 NE, béta-alanin 250 g.

Termékkód: 329142

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: