« Vissza / / Lótakarmány / Étrendkiegészítők / Étrendkiegészítők Izomzatra

Agrobs Agrobs Pure Selenium 700g

9890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.7 kg (14129 Ft / kg)
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Agrobs Pure Selenium 700g
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Nyomelemek az erős izmok és az egészséges immunrendszer támogatásához. A nem megfelelő szelén- és E-vitamin-ellátás izomproblémákhoz, csökkent teljesítményhez és fertőzésekre való hajlamhoz vezethet. Különösen a fiatal lovak vannak kitéve a szelénhiány miatti csontváz- és szív- és érrendszeri elváltozásoknak. Az AGROBS Selen pur a szerves kötésű szelén és a gyors hatású nátrium-szelenit egészséges, kiváló minőségű kombinációját kínálja, hogy ésszerűen és hatékonyan kompenzálja a nem megfelelő szelénellátást. A Selen pur különleges keveréke levegőn szárított réti fűből és gyógynövényekből lenmaggal olyan nagyszerű ízt ad neki, amelyet még a nyűgös lovak is szeretnek. Pellet formája könnyű és pontos mérést tesz lehetővé.

Tulajdonságok:

  • A Selen pur gabona- és melaszmentes Szerves kötésű szelén és gyors hatású nátrium-szelenit keveréke, antioxidáns E-vitaminnal Kompenzálja a szelénhiányt Javítja az izomanyagcserét Az egészséges immunrendszerért Kifejezetten a szelénhiány kiegyensúlyozásáért Az izomanyagcsere javításáért az immunrendszerért

Anyagösszetétel:

Takarmány-adalékanyag lovak számára, összetevők: Prenatura® szárított zöld rostok*, lenmag. Nyersfehérje 7,90%, nyersrost 20,80%, nyersolajok és zsírok 1,50%, nyershamu 8,3%, nátrium 0,10%. Adalékok kg-onként: Szelén a Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 szelénélesztőjében, inaktivált (3b810) 20 mg, szelén nátrium-szelenitben (3b801) 20 mg, E-vitamin (3a700) 50 000 mg.

Termékkód: 313423

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: