« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Lábvédok & Fáslialátétek / Díjlovas lábvédok

LeMieux Le Mieux Polár Hálós Lábvédő

29690 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 3 )
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black/Black
Black/Black Le Mieux Polár Hálós Lábvédő
White/Natural Le Mieux Polár Hálós Lábvédő
Black/Natural Le Mieux Polár Hálós Lábvédő
Mérettáblázat
Size A B C
S 23.5 cm 25 cm 14.5 cm
M 24.5 cm 26 cm 15.5 cm
L 27.5 cm 28 cm 17.5 cm
XL 29.5 cm 31 cm 19.5 cm
Vissza

LeMieux ProSport Brushing Boots come in a range of sizes, check out the measurements below to make sure you get the right ones. Please note that these measurements are given as a guide and each individual horse will vary. Also, you may need to go up a size for your hind boots.

Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A kényelem és a légáteresztő képesség legjobb kombinációja. Ideális megoldás érzékeny bőrű lovak számára, vagy ha a polárral teljesen bélelt lábvédők túl nehézkesnek bizonyulnak. A könnyű, perforált 3D háló elősegíti a légáramlást a csizmán belül, hűvösen tartva a lábakat. Szuper puha polárszegéllyel rendelkezik a dörzsölés megakadályozása és a maximális kényelem érdekében. A masszív, strapabíró műbőr ütés elleni betét védelmet nyújt a súrlódások és a sérülések ellen, a legújabb tervezésű tépőzár pedig megakadályozza a külső anyagok megtapadását.   A Le Mieux feliratos dupla felső szíj gyors és egyszerű rögzítést tesz lehetővé. Az erős, elasztikus szíjak a helyén tartják a lábvédőt anélkül, hogy túl szoros lenne és a márkajelzett gumis csatvégek által kényelmes a levétele. Alkalmas az elülső & a hátulsó lábakra is. Párban értékesítve.

Mosási útmutató:

A LeMieux lábvédő könnyedén mosható alacsony hőmérsékleten (leginkább 30 fokon). Mosótabletta/kapszula használható hozzá. Mosózsákban ajánlott mosni. Mosás előtt győződjön meg arról, hogy az összes tépőzár és csat egymáshoz van rögzítve. Levegőn szárítsa, távol minden hőforrástól, soha ne tegye szárítógépbe.

Termékkód: 338075

Vélemények elolvasása:

Szín: