« Vissza / / Zablák / Csikózablák

Sprenger Sprenger KK Ultra Csikózabla Sensogan 16mm

68090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Megtakarítás 12% 28000Ft-tól vagy 16% 45000Ft-tól
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 12%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 16%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.06.03-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Sprenger KK Ultra Csikózabla Sensogan 16mm
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A KK ULTRA szájrészének középső törése 45 ° -kal előre van fordítva, gyengéd, de hatékony kommunikációt biztosítva a lóval. A WH ULTRA zablák további jellemzője egy egyedi görgő a középső részen, amely még jobban összpontosítja a lovat a nyelvére. A WH-Ultrákat erősen ajánljuk azoknak a lovaknak, amelyek nem reagálnak a szársegítségekre. A nyelvet finoman stimulálják, az adott terület magasfokú érzékenységét a lehető legjobban használják ki. A ló ellazul és a nyelvére összpontosít, megakadályozva, hogy könnyen elterelje a figyelmét, ami által jobban reagál a lovas szársegítségekre. A végeredmény a teljes harmónia.

Anyagösszetétel:

Szájrész: Kétszertört, Anyag: Sensogan rozsdamentes acél oldalakkal, Zabla vastagsága: 16 mm, Karika átmérője: 70 mm, Karika típus: mobilis.

Termékkód: 13381

Vélemények elolvasása:

Szín: