« Vissza / / Zablák / Csikózablák

Sprenger KK Ultra Csikózabla Sensogan 16mm

68090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Akár 60 % megtakarítás a tavaszi és nyári termékeken
+ EXTRA 18 % kedvezmény a Horze & B Vertigo árából
+ EXTRA 8 % kedvezmény más márkákra
Másolja be a kódot: SUMMER-SAVE
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 29.07.2024.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Sprenger KK Ultra Csikózabla Sensogan 16mm
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A KK ULTRA szájrészének középső törése 45 ° -kal előre van fordítva, gyengéd, de hatékony kommunikációt biztosítva a lóval. A WH ULTRA zablák további jellemzője egy egyedi görgő a középső részen, amely még jobban összpontosítja a lovat a nyelvére. A WH-Ultrákat erősen ajánljuk azoknak a lovaknak, amelyek nem reagálnak a szársegítségekre. A nyelvet finoman stimulálják, az adott terület magasfokú érzékenységét a lehető legjobban használják ki. A ló ellazul és a nyelvére összpontosít, megakadályozva, hogy könnyen elterelje a figyelmét, ami által jobban reagál a lovas szársegítségekre. A végeredmény a teljes harmónia.

Anyagösszetétel:

Szájrész: Kétszertört, Anyag: Sensogan rozsdamentes acél oldalakkal, Zabla vastagsága: 16 mm, Karika átmérője: 70 mm, Karika típus: mobilis.

Termékkód: 13381

Vélemények elolvasása:

Szín: