« Vissza / / Ápolószerek / Felszerelés Karbantartás / Bortisztítók

Stassek Stassek Quickstar bőr- és gyapjúápoló mosószer, 500 ml

4990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.5 l (9980 Ft / l)
( 3 )

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Clear
Clear Stassek Quickstar bőr- és gyapjúápoló mosószer, 500 ml
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Speciális mosószer bőrre és gyapjúra, jól szellőző és vízálló ruhákhoz, pehelyhez, selyemhez, gyapjúhoz, szőrméhez. Mosd le, tedd le száradni – és légy boldog! A Quickstar, egy foszfátmentes, újrazsírozó speciális mosószer, kifejezetten kényes anyagokhoz, mint pl. bőr vagy bőrbevonatú ruhákhoz készült. Ideális bőrdzsekik, motoros ruhák, bricsesznadrágok, autósülések, baba- és egyéb polárok, selyem, gyapjú, neoprén, speciális high-tech szövetek és mikroszálak mosására. A Quickstar kimossa légáteresztő és vízálló lószőnyegeit anélkül, hogy elveszítené különleges tulajdonságaikat. A pehelykabátokat, hálózsákokat és ágyneműket probléma és csomómentesen ki lehet mosni. A gyapjú nemezelődik. Mosás után úgy néznek ki, mint az újak. A Quickstar nagyon enyhe mosószerként is használható más ruhaneműkhöz, például kényes fehérneműhöz.

Anyagösszetétel:

Összetevők: 5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, szappan, illatanyagok, BENZIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON.

Termékkód: 25844

Vélemények elolvasása:

Szín: