« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Lábvédok & Fáslialátétek / Szállító Kamáslik & Istálló Kamáslik

Back on Track Back On Track Royal Deluxe Istálló Gyorsfásli (2db)

51390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Black
Black Back On Track Royal Deluxe Istálló Gyorsfásli (2db)
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Royal Deluxe Gyorsfásli– a világ legsimább fáslija lovaknak! A gyorsfásli mindig is a vásárlók kedvence volt. A belső betét a jól ismert Welltex® technológiánkkal rendelkezik, amely távoli infravörös energián keresztül serkentheti a vérkeringést. A hatás segíthet enyhíteni a kényelmetlenséget azoknál a lovaknál, amelyek szalag, ín és ízületi problémákkal küzdenek. Az ügyfelek gyakran használják a Gyorsfáslit olyan sérülések megelőzésére, vagy helyreállítására, mint az osteoarthritis, gyulladás és duzzanat Most a Back on Track piacra dobja ennek a klasszikus terméknek az új és frissített deluxe modelljét. A fásli két részből áll, egy tartós és masszív külső rétegből, valamint egy vastag, Welltex® technológiás betétből. A Royal Deluxe modell anatómiailag formált a lehető legnagyobb kényelem és illeszkedés érdekében. Felül enyhén íveltek, hogy minimálisra csökkentsék az inakra nehezedő nyomást, és nagyobb mozgásszabadságot biztosítsanak a ló lábának. A betét alján megerősített és vízlepergető szövet található a pata felé. A gyorsfásli egyszerű és könnyen használható, kiváló alternatívája a hagyományos fásliknak. Négy erős tépőzáras pánt biztosítja a személyre szabott és biztonságos illeszkedést mind az istállóban, mind utazás közben. A külső héj és a betét tépőzárral van rögzítve, ami megkönnyíti a mosást és a száradást.

Tulajdonságok:

  • Welltex® technológia
  • Anatómiailag szabott illeszkedés
  • Tartós & erős tépőzáras rögzítés
  • Megerősített & vízálló szegély

Anyagösszetétel:

Bélés: 100% polipropilén kerámiával; Töltet: 100% poliészter; Külső anyag: 100% neoprén. Méretek: S 35x40cm, M 40x40cm, L 45x40cm, XL 50x45cm.

Mosási útmutató:

Gépi mosás max. 40°C, kíméletes ciklus.  Ne fehérítse, ne tegye szárítógépbe, ne vasalja és ne vigye tisztítóba. Ne használjon öblítőt hozzá.

Termékkód: 342183

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: