« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Angol & Svédorrszíjas Kantárok

Schockemöhle Schockemöhle Seaford kantár

RRP: -30% off
79030 Ft
RRP: 112900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Black/Silver
Black/Silver Schockemöhle Seaford kantár
Dark Brown/Silver Schockemöhle Seaford kantár
Mérettáblázat
Size Corner of mouth to corner of mouth along neck Circumference of nose 2 fingers below cheek bones
P 95-110 cm 50-56 cm
C 110-121 cm 56-62 cm
F 121-128 cm 62-67 cm
XF 128-134 cm 67-71 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az anatómiai kantár, amit a lovad megérdemelnek!

Nem számít, hogy versenyrepedés vagy szeretett szabadidős partner – minden ló pozitívan reagál a nyomáscsökkentésre, különösen az érzékeny fej és nyak területén. Minél nagyobb a jó közérzet tényezője, általában annál nagyobb a vezethetőség. Itt jön képbe a Schockemöhle Sports SEAFORD kantármodellje. Az anatómiailag kialakított nyakrész maximális kényelmet biztosít az Atlas ízület és a nyakpánt körül. A maximális arccsont- és bitszabadságot a lágyan alátétezett és elkeskenyedő orrpánt biztosítja. Az ívelt gyémánt szemöldökpánt nemcsak vizuálisan vonzza a tekintetet, hanem a szemtől a fülig terjedő területről is nyomást gyakorol. Ez a kantár boldoggá teszi a lovat és a lovast. A Schockemöhle Sports kantárok finom, növényi cserzett bőrből készülnek. Ez azt a folyamatot írja le, amely során a nyers bőrt konzerválják, és növényi összetevők segítségével kiváló minőségű bőrré alakítják. Ez a fajta cserzés elkerüli a nehézfémeket és a sókat, így lényegesen környezetbarátabb, mint a hagyományos módszerek. Ezenkívül a bőrrel szembeni allergiás reakciók előfordulása nem valószínű.

Tulajdonságok:

  • Kantár széles forgattyús orrpánttal Oldalra elkeskenyedve, hogy több hely álljon az arccsontoknak és a biteknek Lapos oldalrészek Feltűnő, ívelt gyémánt homlokszíj Anatómiai fejrész, nyomáscsökkentő Lágyan párnázott, mindkét oldalon állítható torokszárny.

Anyagösszetétel:

100% növényi cserzett borjúbőr, króm csatok.

Mosási útmutató:

A Schockemöhle Sports kantárok legjobb ápolása: használat után nedves ruhával törölje le a szennyeződéseket és az izzadságot – az ápoláshoz használjon bőrápolót vagy balzsamot max. Havonta 1-2x – nyeregszappan használata nem javasolt – olajat ne használjunk.

Termékkód: 334784

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: