« Vissza / Márka / Schockemöhle

Schockemöhle Schockemöhle Equitus Beta kantár

132900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 5 )
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black/Patent Grey/Silver
Black/Patent Grey/Silver Schockemöhle Equitus Beta kantár
Mérettáblázat
Size Corner of mouth to corner of mouth along neck Circumference of nose 2 fingers below cheek bones
P 95-110 cm 50-56 cm
C 110-121 cm 56-62 cm
F 121-128 cm 62-67 cm
XF 128-134 cm 67-71 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az EQUITUS ALPHA első kantármodell elképesztő sikere után az anatómiai kantár sorozat új taggal köszönt: EQUITUS BETA. A szélesebb orrszíj és a gazdagon beállított kristályos homlokszíj klasszikus és elegánsabb megjelenést biztosít, mint a sima EQUITUS ALPHA. A Schockemöhle Sports új mércét állít a lovassportban az anatómiai „EQUITUS” kantárcsalád fejlesztésével. Ez a kantár koncepció a ló érzékeny fejére összpontosít. Az innovatív beállításnak köszönhetően az EQUITUS BETA maximális viselési kényelmet biztosít a ló számára. Az új elrendezés elkerüli például a fő arcideg; kíméli a fontos ereket és artériákat, és csökkenti a ló nyakára nehezedő nyomást. Az innovatív ellenőrző darabok közvetlenül az orrszíjra rögzíthetők, így egyszerű beállítási lehetőséget biztosítanak a lovas számára. Az Anatomic Line-t úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a lovassport legmagasabb nemzetközi szabványainak. Az EQUITUS BETA - csakúgy, mint az EQUITUS ALPHA - már FN tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért LPO-kompatibilis, valamint nemzetközi versenyekre (FEI) is jóváhagyott.

Tulajdonságok:

  • Anatómiai speciális kantár tökéletes illeszkedéssel Szélesebb orrszíj a klasszikus díjlovagláshoz, ívelt caveson megkerüli a fő arcideget Lágyan párnázott fejrész anatómiai formával A széles és ívelt homlokpánt megakadályozza a szemek és a fülek becsípődését. fix gombszegecsekkel Nem alkalmas kihúzásra Gyors és egyéni beállítás fix gombszegecsekkel A vakupánt új pozíciója támogatja a korlátlan légzést az orrüreg szűkítése nélkül

Termékkód: 330312

Vélemények elolvasása:

Szín: