« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Angol & Svédorrszíjas Kantárok

Horze Horze Highbury anatómiai kantár kristály szemöldökpánttal

RRP: -18% off
35990 Ft
RRP: 43990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 2 )
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Fekete
Fekete Horze Highbury anatómiai kantár kristály szemöldökpánttal
Sötétbarna Horze Highbury anatómiai kantár kristály szemöldökpánttal
Mérettáblázat
Size A Crown B Browband C Combined Noseband E -Cheek straps Reins
P 60 cm 32 cm 65 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 110 cm 150 cm
Vissza

While bridle sizes generally will fit horse sizes according to the size chart, horse head sizes do vary, and you should test the bridle first to make sure it is a good fit.

 

When the bridle is on, there should be a hand’s width between the chin strap and the horse’s jaw, two fingers’ width between the noseband and the horse’s nose, and you should be able to fit two fingers under the browband. The browband must not be so tight that it pinches behind the horse’s ears, nor be so long that it pulls the bridle forward.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Bőr kantár csillogó kristályokkal a lenyűgöző mindennapi teljesítményért.

A Horze Highbury kantár puha nappa bőrből készült, az orr és a nyak párnázott a maximális kényelem érdekében. A szemöldökpánt anatómiailag formált, és csillogó strasszokkal van ellátva, amelyek csillogást kölcsönöznek az edzésnek vagy a versenynek. A szemöldökpánt könnyen cserélhető a pattintható gombos zárásnak köszönhetően. Az előkelő dizájnnak köszönhetően ez a kantár az elkövetkező évek ideális kiegészítőjévé teszi a szettet.

Tulajdonságok:

  • Puha bőrből készült Párnázott orr és korona Anatómiai szemöldökpánt kristályokkal és pattintógombokkal Hátrahúzható záródás Fém idomok (barnához sárgaréz, feketéhez ezüst) A szár nem tartozék

Anyagösszetétel:

Nappa bőr.

Mosási útmutató:

Nedves ruhával törölje le. Használjon bőrtisztító termékeket.

Termékkód: 10154

Vélemények elolvasása:

Szín: